Thursday, 7 April 2011

" Ayah botakkan kepala aku "

  hwaaaaa sekarang ni aku dah berbotak huhu teringat waktu g umrah....  tapi kali ni ku di botakkan oleh ayah ku.. memang dah jadi kebiasaan rambut ku memang ayah yang potong.. tapi pada hari selasa yang lepas kebetulan ayah cuti aku pun apa g mintak tolong ayah guntingkan rambut aku..   ayah siap tanya nak gunting cam man lagi heheh aku pulak dgn bangga nyerrr bagi tau macam bias lerrr ... aku kalu gunting rambut suka tutup mata kenapa aku pun tak tau  huhuhu..ayah pun kata okey dah sudah.. aku tgk kat cermin dan kena botak hwahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa  ...  nasib baik ayah kalu kedai mamak tadi aku pelangkung dia huhuh .. bila ayah kesayangn yang botak kan tak boleh nak cakap apa la hehehehe okeyy jerrrr tq ayah sbb tolong botakkan..heheheh..  esok tu aku g kerja   nah ambik ko berapa banyak bertanyakan aku ,,, heheh shahrul what happen with your hair? wa shahrul ber wajah baru . and macam -macam lagi  soalan yang di ajukan... sanpai satu tahap aku dah tak tahan ... aku bagi jawapan   yang aku selalu kencing malam sebabtu ayahku botakkan hwahahahahahahaha satu department aku tergelak besar hwhahahahahahahahah........
apa tak betul aku selalu bangun malam g tandas nak buang air kecil kadang2 air besar skali huhuhuhuhuh....
yang lagi best kan isteri aku cakap aku comel hwhahahahah sbb nampak bulat hwhahahaha ni yang nak  kurus ni eeee... aper pun ayah banyak menceriakan hidup ku ... tq ayah ... semoga satu hari nanti shahrul dapat botakkan rambut ayah hwhahahahahahah

8 comments:

p@kcikLie / mamadiana said...

hensem pa.....halus...hehehe.nanti nk sruh pkngah sua kn kepala kat ayah...hahaha

@mkngah

sayang Di sayang said...

hahahah.... masa tgk shahrul kene gunting ngan ayah tu ibu dh gelak dulu... ayah main sondol je .... hehheheh botak sama ngan baby ... ada dua budak botak...

Rentetan Tidak Bertaut said...

hahah makngah halus la sangat... hehehe dah lerr bulat makin bulat dah hwhahaha.. sebelum pakngah suakan kepala kat ayah apa kata kita botakkan ayah dulu huhuhuuhhh....

Rentetan Tidak Bertaut said...

ibu bukan gelak jerrr lagi siap bagi dorongan yang penuh kat ayah kan kan ibu kan ... nanti lerrrr aorang boatkan rambut ibu n ayah sekali hwhahahahah... tapi tak kisah yang pentinag ayah kesayang ku buat tak perr tak cantik pun jadi cantik jerrrr... yang tak boleh tahan tu isteri ku gelak sensorang bile tgk mu shahrul hwhahah

p@kcikLie / mamadiana said...

pakngah srg2 gelak dpn pc ni...membayangkan 2 'toyol' nak dtg bermalam kt Banting nt...huwaaa ha..ha..ha !

Rentetan Tidak Bertaut said...

hwhahahahahaha siap la pakngah nanti ngan pakngah sekali orang botak kan huhuhuhuhuhu...tapi shahrul sendiripun tak sanggup nak tengok muka kat cermin huhuhuhuhuhu

p@kcikLie / mamadiana said...

Pi la jadi duta cermin kat IKEA tu...haha xpa botak cantik org suka...leh demand lg.

@makngah

Rentetan Tidak Bertaut said...

wah makngah semenjak kecoh pasai wartawan kosmo ni semua dah pandai demand dah huhuhuhuhhu