Monday, 18 April 2011

" Kenangan Sata masih terpahat"

sedap  kalu kita bakar sata ni hwhahahaah

Hari khamis yang lepas.. shahrul g pasar malam yang tak berapa nak malam  ngan My princess....dia nak makan  laksa   lepas gi bli laksa tetiba jerrr nampak  Sata  ermmm kami pun apa lagi terus beli hehehehe...sampai jer rumah lepas mandi  dah selesai solat kami pun apa lagi menyantap lerrr   ..  tgh sedap menyantap tetiba jerrr tersentap hwahahahahahaha sbb beli sata yang tak di bakar dgn betul ...  tak masak satanyerrrr .. errrrrrr kecewa jerrrr .. tak ada rezeki.....padan muka aku hwahahahah....mungkin penjual tu tak persan kot ......Tetiba jerrr teringat  kat arwah paklang ....sbb waktu aku blajar makan sata ni di terengganu  last sekali aku makan ngan ayah ibu dan isteriku  di terengganu selepas ziarah arwah paklang di kuala terengganu....walupun aku tak berapa rapat dengan arwah tapi perasaan rindu tu tetap ada   aku sendiri tak tahu kenapa...namun setiap kali aku teringatkan pandanya sekaligus teringat pada keluarga yang di tinggalkan... hanya yang mampu aku lakuukan adalah dgn mendoakan  mereka semua ....  semoga Allah kabulkan permintaan aku ..Amin...Marilah kita semua sedekahkan Al- Fatihah  kepada Arwah... Semoga rohnya di cucuri Rahmat.. Amin...
heheh ni la sata sebenarnya ....

7 comments:

p@kcikLie said...

mengigatkan pd arwah yg sentiasa tersenym bila bertemu dgnnya..Al-Fatihah .

sama la kita x penah mkn pn sblm ke Ganu ari tu...

mamaDiana said...

belanja ibu je....huhu..sedap...

sayang Di sayang said...

tulah mkn x ingat kt ibu , kan dpt sata yg x berapa msak.... huhuhuhuh

Rentetan Tidak Bertaut said...

okeyy lepas nie kita g makan sta shahrul belanja hehehehe cancel belanja pizza heheheheheh

mamaDiana said...

x aci ar...pizza nk gak....yg ada cheese lebih..hehe

Rentetan Tidak Bertaut said...

hehehehe pizza tuk ayah jerrrr yang lain tak boleh hehehehe nanti ayah ngajok pulak...... mkangah dan yang lain boleh makan pizza juga tapi yang ayah belanja hwahahah baru la ayah tak ngajok huhuhuhu

shamam said...

Salam. Pernah arwah abg nasir beli skali jer sbb nk try test rasa sata tu. ntah x buleh gi la ngan sata tu...

Rindu serindu rindunya pd arwah. Alfatihah.