Monday, 11 April 2011

" Suhu badan mula meningkat "

Ermm   badan aku mula panas semenjak hari sabtu yang lepas ... ermmm   demam lerr tu ...   di tambah pula batuk dan selsema huhuhu padan muka aku .....  kebiasaanya orang kata demam nak besar hwahahah apa badan aku ni tak cukup besar lagi kerrr  heheheheh   kot2 nak jadi lagi besar A.K,A gemuk hwahahahahahahah.... mungkin demam pindah tempat baru kot,,,  badan baru nak sesuaikan diri hehehe  macam buadak kecil tul aku nieee.... pada malam kedua pula badan aku berpeluh2 tapi tak la berapa panas sangat.. aku pun tak tau kenapa ..  isteri aku cakap aku ada sebut ayah waktu tidor heheheheh    takkan demam sbb rindu kat ayah kot hwahahahaha  kalu betul lah   hahahaha dah kahawin pun rindu kat ayah heheheh...  pas tu  masuk hari ketiga, petang semalam   badan makin panas, aku ni asal sakit jerrr nak makan macam2 , aku nak yong taufu , kebab, kuew tiaw kerang,  tak pernah2 aku nak makan popcorn tetiba jerr  aku nak makan smalam ... aku pun terlana lepas isteriku bagi makan ubat huhuh   bila aku buka mata semua makanan tu ada kat depan aku ...ingatkan aku mimpi rupanya isteri aku g beli kat pasar malam...  hehe thank u sayang...love u ...  kami pun makan lerr sesamerrr... dah makan semua , last sekali baru isteri ku keluarkan popcorn... aku tanya kenapa beli popcorn sbb  biasanyerr kalu g pasar malam ayah mesti pesan popcorn.. ayah kirim kerr tadi ,, aku terlupa yang sebnearnya aku yang teringin nak makan huuhuhuhuu ... dah tu semalam isteri aku menyakat aku  hahahahah padan muka demam sebab tak jumpa ngan ayah...  hehhe aku pun tergelak jerrr   ....  heheheh  kelakar tul aku ni kan hwhahaah.. .. mungkin lah kot sbb dulu pun aku pernah jauh dari arwah nenek, aku demam juga tak lah jauh mana pun nenek kat hospital aku kat umah   aku demam sampai nenek keluar wad huhuhu cucu manja la konon huhuhu.... lama 2  nanti aku biasa la nie huhuhuhuh   cam budak kecil tu aku nie hehehehhhh..... sampai pagi nie isteri ku menyakat aku heheheheh ..... " Anak Ayah demam " .....aku  pun tersenyum sensorang lerrr cam orang gilerrr bilerr teringat sakatan isteri aku tu huhuhuhuhuhu.....  harini   suhu badan tetap sama lagi .....  

7 comments:

[p@kcikLie] : [ mamaDiana] said...

tu la ....wat candle light dinner x ajak ayah....mkn nasi kepal bedua ja...kn dah rasa bersalah...sampai demam la...hehehe

Rentetan Tidak Bertaut said...

heheheh makngah candle light dinner tak lehh ajak ayah...nanti dapat adik lagi huhuhuhuhu

sayang Di sayang said...

baby tua si fairuz demam.... hahhahah.. baby boy tua demam... jenuhlah si fairuz bby mintak mcm2... huhuhuh...

Rentetan Tidak Bertaut said...

Ibu Tak perr sok kan ayah cuti leh jumpa ngan ayah pastu mesti baik dah demam nie huhuhuhu..... tak delah baby tua ni mintak macam macam hwahahahahah .. ada stau permintaan baby tua ni kalu tak baik demam lagi pas jumpa ayah heheheh nak piano huhuhuhu ayah blikan hwhahaha

mamaDiana said...

piano lak dah.........abih la ayah...kali ni ayah lak botak...hahaha

pakngah said...

tak sebut nama pakngah plak kali ni...kalau sebut mesti pakngak mesti ada something tuk shahrul....
tp offer ni dah ditutup la..

Rentetan Tidak Bertaut said...

heheheheh pakngah kalu masih terbuka .. pakngah nak bagi apa???