Tuesday, 22 March 2011

People Week ( Tesco)

Argggggh people  week kembali lagi ...nak kena buat personal development plan ... apa yang shahrul nak plan  pun tak tau ni ... ingatkan nak plan jadi owner Tesco je huhuhuh boleh kerrr ....Banyak lerrr nak kena analyst report minggu nie .yang paling pening tu nak kena buat objektif   nak kena  cari concern nak kena buat developmen huhuhuhuhuhu.. setahun punya kerja kena review  besok ... pening sudah nak siapkan paperwork  nie...malam ni shahrul kena berhempas pulas la siapkan huhuhu hopefully dapat result yang best dari boss...Doakan  segalanya  dipermudahkan  yer..Amin...  kalu ada cadangan yang best tuk shahrul plan bagi tu yerrrr ?????

sekarang ni  dah pukul 3 petang shahrul baru siap dalam 30% jer....hrmmmmm   datangla wahai sang idea sepertimana coklat yang mencurah-curah keladang gandum.... pom jadilah cococrunch ........huhuhuhu

sekarang ni dah pukul 3.59.. lepas shahrul berwudhu Allhamdulillah  idea dah pun keluar mencurah2 sepertimana coklat yang mencurah2 ke ladang gandum... Sekarang ni kamus English to English oxford shahrul menjadi teman yang menyelesaikan paperwork shahrul...TQ my lovely friend (English to English oxford dictionary)...  peratus mula meningkat sekarang ni dah siap sebanyak 50%....

Sekarang ni jam sudah menujukan pukul 5.13ptg   PDP shahrul dah pun siap sebanyak 95%  Allhamdulillah..malam ni nak buat final review  kot2 ada kesalahan kerrr  atu nak tambah aper2 aper ke..kemudian besok adlah penentuan "BRAG" KPI selama setahun berkerja ...doakan kan dapat result yang bagus yerrr... Amin....

Bila otak ni asyik dikerah, perut mula menyanyi lalalalalalal lapar nyerrrr .....
Jom a cup of cappucino and spirulina ..yummy ....

4 comments:

p@kcikLie said...

lagi 70% comming soon....kalau tak datang2 jugak kau makan la nasi lemuni tu dgn batang2 nya sekali moga dapat idea yg bernas...hehehe.

Rentetan Tidak Bertaut said...

cadangan yang cukup bagus... akan di pertimbangkan heheheh... rasanyerrr nak kena makan charktew pakngah nie kot baru leh dapat idealepas tu kena makan laksa siam makngah...

p@kcikLie / mamadiana said...

erk! sebut pasal laksa siam....makngah kena prepare siap2 bahan2 nya....jauh sana nun Siam mari tau !!

@makngah.

Rentetan Tidak Bertaut said...

HUHHUH okeyy makngah prepare siap siap tau ....bulan 5 ni kita orang p sana ....dgn pokok lemuni sekali huhuhuh